Om coaching

”Hva skal du bli når du blir stor, da?”                                              

 

Overstående spørsmål får oss kanskje til å trekke på smilebåndet og huske vårt første møte med en interessert, men også litt pågående representant for voksenverdenen? Svaret ditt var muligens Brannmann eller Prinsesse og føltes som opplagt, og ikke minst overkommelig, mål.

I møter med voksne mennesker opplever jeg ofte at spørsmålet fortsatt er like relevant!  Midt i livet med utdannelse, jobb og familie er det mange som bærer på uoppfylte, mer eller mindre definerte drømmer og ønsker!  ”Det skulle vært moro å prøvd hvis ikke bare…….”

Tanker, følelser og ikke minst  ” gammel vane” skaper begrensningene i våre liv. Alt kan virke fastlåst og uforanderlig!

Det fine er imidlertid at det også er dine tanker, følelser, evner m.m., som kan skape nye muligheter i livet ditt!

Du har med andre ord selv svarene, men trenger en til å lytte, stille de rette spørsmålene, utfordre deg, støtte deg og gi deg de rette verktøyene! 

 

Jeg har gjennom flere år som coach og samtalepartner  hatt gleden av å oppleve både store og små gjennombrudd i mange menneskers liv, helt uavhengig av sosial status ,kjønn eller alder! Verktøyene jeg bruker representerer en unik bredspektret faglig kompetanse  som kan hjelpe ALLE mennesker med å ”åpne” opp for sine nye muligheter.

Gleder meg til å treffe deg!

Sissel